Siirry pääsisältöön

Asupostaus: Kunoichi Nozomi

Kuten lupailinkin vuosipostauksessa, niin Kunoichi Nozomille tulee oma postauksensa puhtaasti siksi, että asussa oli niin paljon liikkuvia osia.

Kunoichi Nozomihan tosiaan näyttää seuraavanlaiselta:
En enää muista mitä tarkalleen tein ensimmäiseksi asusta, mutta mennään siinä järjestyksessä missä kuvia löytyy!

Valkoisen kerroksen ensimmäinen kukkarivi valmiina
Keskeneräistä kukkaa vähän lähempää
Ryhmämme Nico teki Photoshopilla kaikki asuihin liittyvät kuviot, aina mekon kukista koko tuohon painajaismaiseen huiviin. Töpöttelin kukat akryylimaalilla omaan asuuni muovikalvosabluunan läpi.

Keskeneräinen vyö
Vyössä ei ollut mitään kummempia, jonkin verran laskemista että saatiin yhtä monta raitaa kuin reffikuvissa. Raidat on tahallisesti tehty vähän epätasaisiksi, kun reffikuvissakaan ne eivät olleet viivottimella piirretyn näköisiä.

Sandaalit
3€:n rantasandaalit eBaysta pääsivät maalaukseen, kun syystä tai toisesta kaikilla µ's tytöillä on Kunoichi-setissä eriväriset sandaalinauhat. Nämäkin on tehty akryylimaalilla, joka kovetti nauhat ja itseasiassa auttaa noita penteleitä pysymään jalassa.

Huonoja muistoja
Näitä pikku pirulaisia väänsin kädet kipeinä ties kuinka monta kappaletta. Näitä tulee sinne tänne asuissa. Kuvasta ei näy, mutta ruusukkeiden toisella puolella on puolikas puuhelmi maalattuna kultaiseksi.

Niin paljon pikkutilpehööriä
Tässä näkyvät asuun kuuluvat pikkukoristeet. Nico teki nämä yhdessä tehdyllä muotilla Sculpey-massasta ja maalasi harmaan ja mustan heittotähden Inkagold-väreillä. Kunain ja kukat olen itse maalannut omilla akryylimaaleillani.

Huivin pitkä pala
Huivin kaulapala takaa

Huivin kaulapala edestä
Huivin koko

Huivi oli kyllä tämän asun aiheuttaman tuskan kulminoituma. Tuo pentele maksoi yli 20€ per nenä ja uutta ei ollut toivoa saada jos sen kanssa tehdessä jotain kusi, koska se tilattiin ulkomailta printattuna. Kaunis se on kuin mikä, mutta kyllä sitä ommellessa kirposi hikipisara jos toinenkin. Kaulassa pidettynä tuo huivi vaatii kyllä jonkinlaista kiinnitystä esimerkiksi peruukin takareunaan, koska se haluaa välttämättä valua taaksepäin kuristussiteeksi.

On ne rumat. Ja keskeneräiset.
Hanskoihin kuuluvan kuvion hahmottelua

Settiin kuuluvat melko rumat hanskat syntyivät satunnaisesta palasta trikoota ja vielä satunnaisemmasta palasta tylliä. En halunnut taistella tyllistä sormille paikkoja, joten se on vain putkilo peukaloreiällä :D

Keskimmäisen mekkokerroksen raitoja

Lähikuvaa mekosta vyön kera
Tämän ihmeempiä ei Kunoichi Nozomista olekaan, koska mekkoa pitää muokata ennenkuin asun voi edes pukea päälle. Kenties keväällä tästä saisi kuvia ennen Hanamia?

- niyarifa