Siirry pääsisältöön

Desu- & Animecon ( oh god oon super laiska). JA Ropecon..

Joo, taitaa olla jo jonku verran aikaa kummastakin tapahtumasta..Hups ;) Jotain pientä sepustusta ajattelin kuvien kera tännekkin kumminkin laittaa.


Aloittetaan Desuconista!

Hmm, melkein vielä muistakin mitä siellä on sähelletty..Emppu taisikin muutama postaus sitten kirjoitella omat juttunsa joten en sen tarkemmin vaivaudu kertomaan mitä tehtii millökin sekunnilla :P Desu meni omalta osaltani mukavasti. Tietenkin asuja ommeltiin vielä perjantai iltana hotellilla ja miekka halkeili viime metreillä, mutta muuten erittäin onnistunut conireissu. Ja mikä tärkeintä, Link on vihdoinkin valmis!
Miekasta ja kilvestä tuli aika hervottoman kokoiset, ei voi mitään ;D Jotain itkua kuulinkin aiheesta mutta enpä sen antanut haitata! Photoshuuut Empun kanssa Sibelus talon takamailla...:


deviantartissa lisäää :3


Ja sitten Animecon!

Animeconista ehkä vähän enemmän tekstiä.Suuntasin Kuopioon parhaan kaverini Oonan kanssa. Oona on just se ihminen jonka kanssa oon cossi-harrastukseni aloittanu joskus sillon vuosia sitten (moi Oona :3) tekemällä myös hänelle asuja. Viimeksi kävimme Animeconissa yhdessä Helsingissä -09 ...? 
Matka Kuopioon sujui mukavasti, pieniä muutoksia lukuunottamatta Onnibussilla ja majoituskin löytyi sukulaisilta (JES halpa coni reissu!!). Muutama viikko ennen conia sain hiustyylistäni neronleimauksen tehdä cossin Avatar Aangista ja Oonalle olimme jo jonkun aikaa suunitelleet Arielin (pieni merenneito daa) sinistä mekkoa.Puolessatoista viikossahan ne molemmat tuli sitten väsättyä Oonan pienellä avustuksella..Olimme molemmat tyytyväisiä lopputuloksiin ja niistä kuvia vielä alhaalla.
Animecon tapahtumana sujui myös hyvin, perjantaina tosin pääsimme vasta ensimmäistä kertaa kokeilemaan asuja päälle joten pääsimme tapahtuma paikalle hiukan myöhässä.Emme edes ehtineet osallistua mihinkään ohjelmiin mutta se ei varsinaisesti haitannu sillä sisällä oli tukahduttavan kuuma ja päädyimme hengailemaan Musiikkikeskuksen puistoon muiden conikansalaisten tavoin.Muumimetalli jäi näkemättä ;____;
Lauantaina aikeena oli osallistua useampaankin ohjelmaan mutta Ff fighting oli ainoa johon mahduimme mukaan.Iltabileetkin käytiin tarkistamassa (pilkkuun asti) ja muutamaan ihmiseenkin tutustuttiin!
Sunnuntaina krapulassa taas  conipaikalle,kierreltiin ja shoppailtiin vähän.Kummankin puku veti kyllä kameroita puoleensa ihan kiitettävästi.Niitä kuvia saa laittaa tänne, jos hyviä löytyy :3! Loppuun asti conissa pyörittiin ja uusiin ja vanhoihin tuttuihin törmäiltiin.Väsyneinä conin jälkeen yritimme vielä vähän photoshootata asujamme Valkeisenlammella.Vähän harmittaa kun ei jaksettu kunnolla kuvata, kun en millään jaksaisi enää ajella päätä kaljuksi ;D Nooh, kyllä nää tarpeeks hyviä on! 


Sokka, kuka olet?
``Kataran mielst oon varmaan tooosi cool``

 
Fire Nation food nomnom :3
we so sexy

Oonaseni :3 Tämä puku myös mun tekele!Niin tosiaan, just viikko ennen conia otin (hyvä minä, älä ajattele) huulikorun jota en sitten tietnkään voinnut ottaa pois/ehtinyt vaihtaa pienempään ja Avatristani tuli ehkä vähän punkimpi versio.Puuh.. Ensin ahdistuin siitä mutta sitten tajusin ettei cosplayta ehkä tarvitse ottaa niin tosissaan ja jätin myös venytyksen korvaan ;) ``Avatarin teinivuodet``, sen takia myös tuo tupakkakuva :DDDJaaaaa viimeisenä Ropecon !

Mä tosiaan oon laiska kirjottaa..
Ropeconissa kävin tänä vuonna ensimmäistä kertaa (Emppu oli myös paikalla!).Viime vuonna oli tosiaan tarkoitus mennä tuolla naisversiolla Linkistä mutta se jäikin sitten väliin..Olin Ropessa vänkärinä kirpparin puolella, mistä olikin ihan mukava tutustua uuteen coniin. En itse erityisemmin pelaile mitään joten en ehkä kokenut conia omanlaisekseni ja juuri tästä syystä hainkin vänkäriksi.Meininki oli muuten mahtava ja ihmiset mukavia, mutta en paljon työvuoroja ja muutamaan kierrosta pidemmäksi aikaa coni paikalle jäännyt. Enkä nyt ``dissaa`` Ropeconia, siellä ei vaan ollut minua kiinnostavia juttuja :D Mukava fiilis jäi kumminkin ja saatan jopa mennä ensivuonnakin, jos vaikka uskaltaisin sosialisoitua ;OJES vihdoinkin! Kolme conia kasassa! Nyt sitten vaan ootellaan Traconia.Vois vaikka tehä sitä pukua..Mutta, Candy kiittää ja kuittaa tällä erää!
lol joku ropecon kuva