Siirry pääsisältöön

Aiheesta kukkaruukkuun

Koska nukkuminen on yliarvostettua ja mulla on nälkä, aattelin postailla tälläsen kuvakollaasin yhestä mun ja Bardielin projektista. Oon super laiska, sillä tää projekti on ollut jo pitkän aikaa meneillään, ehh, joulusta asti?
Ideanahan oli pelkästä askartelun ja pukeutumisen ilosta (tai siis meijän piti osallistua valokuvauskilpailuun, aiheena energia ja aurinko) tehä asu photoshoottia varten. Päädyttiin sitten tekemään mulle tällänen epämääräinen aurinkojumalattaren asu. Annan kuvien puhua puolestani sillä oon tosisuper huono kertomaan :)


 Lähtökohtana kypärälle oli vanha Zorron hattu.Kätsää, joustavaa muoviaSilppusin hatun ja kasasin sen uudestaan, ja jottei elämä ois liian helppoo, toteutin koko kasauksen ilman liimaa eli teipillä. Haastavinta ehkä tuon aurinko kohokuvion tekeminen, meni meinaan niin pieneks näpertelyks..Aalto pahvi onneksi oli sen verran jämäkkää että sain kulmia tehtyä ilman eritysempiä kovikkeita.Gessot tietenkin päälle tasoitteeksi ja maalausta helpottamaan.

Pohjamaalit akryylimaaleilla

Viimeistely maalaus pienoismalli maaleilla, joista löytyi mahdollisimman kultainen ja kiiltävä maali.

Yksityiskohdista on vähän huonommin kuvia.Ylimmän sakaran laitaan laitoin yksi ja kaksi senttisiä kolikoita koska lol wut :DD 
  Erilaisia helmiä liimailin ja maalailin kultaisiksi

Kaulakoru tehtiin kankaan pätkän päälle vähän niin kuin kirjailemalla.


 
Mekon tein kulahteneesta, vanhasta lakanasta. Pohjavärinä oli keltainen mutta "värjäsimme" sen kumminkin. Ihan laimennettiin kangasvärejä vedellä ja kasteltiin kangas kokonaan ja siihen päälle vedeltiin pensseleillä tummempaa väriä jotta saatiin liukuväri aikaiseksi.Yläreunaan vedettiin paksumpaa kultamaalia.

Vain photoshootteja varten tehdyt asut on siitä hauskoja että ne ei oo niin justiinsa :D Mekkoa en oikeastaan jaksanut ommella kaavoilla tai muutenkaan niin että sitä kehtaisi nurjalta puolelta näyttää.. :D Kangas vaan puoliksi ja ylä ja sivu saumat yhteen ja tadaa! Säkki mekko on valmis :3
Korsetti on ostettu korsetti.

Koululla kuvattiin kuvausstudiossa,sillä tosiaan talvella tehty asu.Taustat muokataan joskus..jossain..eli ei koskaan...:D Kesällä olis tarkotus kuvata uudestaan ja deviantArtiin lisään sitten kuvia.
Bardiel: Itse pidän tästä kuvasta ehkä eniten : D