Siirry pääsisältöön

Korvia, marjoja, ja cosplayvideoita

Tere tere kaikille vaan, ja hyvää pääsiäistä.

Ajattelin pitkästä aikaa näyttää vähän hienoja kuvia ja kertoa kuulumisia, suunnitelmia, sydänsuruja.. Ihan peruskauraa!

Ensimmäiseksi kerrottakoon että olen raahaamassa ylitsepääsemättömän upean itseni Mimiconiin toukokuussa, ja aion totetuttaa pienen haaveeni siellä. Aion siis tehdä cosplayvideon, jollaisia Ameriikanmaalla tehdään ainakin 10 jokaisesta conista. Niille jotka eivät tiedä mitä nämä ihanat asiat ovat, menkää tänne ja tutustukaa.

Nyt, jos joku muukin on tulossa Mimiconiin ja kiinnostaisi päästä keikaroimaan kameran edessä, niin tökätkää jonkunlaista kommenttia tai viestiä johonkin suuntaan ( Twitter on kätevä ja pitäisi ehkä lisätä linkki sinnekkin tänne johonkin.. )! Riippuen innokkaiden ja ei-niin-innokkaiden kuvattavien määrästä, saatan tehdä kaksikin videota, koska pitäähän sitä olla vähän sekaisin aina välillä.

Toisekseen, minä ja Candy raahaudutaan Desuconiin jo perjantaina ja sulkeudutaan hotellihuoneseen koko viikonlopuksi näillä näkymin kierrellään Sibbellä pikkuisen kuvaamassa ja muutamassa ohjelmassa. Tulkaa sanomaan moi, niin räpsäsen kiitoksena pari kuvaa. Candykin saattaa räpsäistä jos uskaltaa. Luvan kanssa, tietenkin.

Sitten on hiukan WIP-matskua Cure Berrystä, jonka toivottavasti ainakin suurin osa vielä muistaa. Berry tulee näkymään Desun lauantaina, kun 3 muuta Cure Fresh-ryhmäläistä ovat myös samassa paikassa samaan aikaan.

Sain vihdoin Berryn alushameen, mutta huomasin kaavoitusta aloittaessani että pitäisi ehkäpä hiukan kiinteytyä että ei näyttäisi niin hölmöltä napapaidassa ja hameessa. Hame on siis toistaiseksi tauolla, ja sen sijaan ryhdyinkin työstämään saappaita. Ohjeena käytin tätä. Ennenkuin löysin kyseisen ohjeen, ehdin testata erästä toista mutta koska se epäonnistui en siitä kerro sen enempää~

Kaikkihan tietenkin alkoi kontrolloidulla kaaoksella. Kuljin kokoajan ohjeen mukaisesti, joten en vaivaudu selostamaan jokaista tekemääni asiaa tässä.

Kengät, joita pienensin ennen bootcoverin aloittamista. Oli muuten ihan järkyttävän persiistä!


Teen aina töitä niin siististi :3

Testasin protoa, ja olin äärimmäisen tyytyväinen tulokseen. Pientä hiottavaa oli, ja niiden kanssa säädin hetken lisää.

Vieläkin tulee vaan tosi tyytyväinen olo kun tätä katsoo! Niin onnistunut ;__;
"No mitä nyt ehkä puol senttiä heittää!"
Pienten korjausoperaatioiden jälkeen aloin miettimään, miten ihmeessä saan saappaiden yläreunassa olevat lärpykkeet aikaan. Tein nopean paperikaavan ja testasin sen toimivuuden, ja olin suurimmaksi osaksi tyytyväinen tulokseen.

Käänsin lärpykkeet ensin saapaskankaasta ja kaavoitin niistä otetuilla mitoilla paperikaavan.

Tältä lärpykkeet näyttivät jalassa suoraan saapaskankaasta käännettynä.

Leikkasin ja ompelin osittain paperikaavalla tehdyt lärpykkeet saappaisiin kiinni, käänsin, neulasin ja lopputulos näytti tältä:

Upea kasa protokangasta taustalla.
En kuitenkaan ollut tyytyväinen. Lärpykkeiden saappaan sisälle jäävä reuna repsotti ikävästi koska en tehnyt siitä tarpeeksi pitkää enkä keksinyt millään miten koko hoito toimisi saappaan takaosassa, jonne tulisi piilovetoketju. Jätin lärpykkeet ja saappaat muhimaan takaraivooni, ja siirryin työstämään muita asioita. Yksi näistä asioista on tämä kyseinen blogiteksti : D Toinen taas Konoe Subarun mekon nepparit, sillä Konoe tulee olemaan päälläni Mimissä. Syistä että mukava, vie vähän tilaa ja siinä pystyy liikkumaan.

Kirjoittelen seuraavan kerran taas kun on jotain mainitsemisen ja näyttämisen arvoista edistystä tapahtunut. Siihen asti adios!