Siirry pääsisältöön

Ei, en ole vielä vaipunut talviuneen

Heips kaikki!

Ajattelin pitkästä aikaa laittaa tänne teitä viihdyttämään vähän kuvakollaaseja tähänastisesta edistyksestä pukujen kanssa. Ensimmäisenä nauttikaa Cure Berrystä!

Ylävasemmalla peruukki ennen stailausta --> peruukki stailattuna
Toppi
Pikkuosat (rannekkeet, hameeseen tulevat "tikit", lähikuva rannekkeiden tukikankaista)

Cure Berry on edelleen ihan vaiheessa, en ole aloittanut shoecovereita ja purin peruukin stailauksenkin (koska pesin ja selvitin takut peruukista). En ole saanut alushamettakaan vielä joten en ole tehnyt hameen eteen muuta kuin nuo tikit. Mutta ei se mitään, eipä minulla deadlinea tälle asulle sinänsä olekaan : D

Sitten siirrytään Irmaan!
Ylävasemmalla shoecovereiden protot --> leikkausvaihe (Candy laittaa nuppineuloja kiinni) --> suurimmaksi osaksi ommellut shoecoverit!
Mukana myös Cornelian hameeseen ja Irman paidan helmaan tulevien kuvioiden kaavat!

Menetin hermoni Irman shocovereiden kanssa eikä Candyn ja minun värjäysoperaatio onnistunut, jotta minulla olisi paita jota tehdä, joten Irmakin on aikalailla tauolla juuri nyt. Kunhan saan taas nieltyä ylpeyteni teen varmaan Irman hameen nopsakkaasti valmiiksi ja taistelen taas noiden pirun shoecovereiden kanssa.

Viimeisenä on Akemin vyöstä pari kuvaa. Leikkasin vyön palat jo melkein pari viikkoa sitten, mutta sain vasta tänään takaisin motivaationi oikeasti kasata se. Koin aikamoisen ahaa-elämyksen kun keksin miten saan vyön, joka ei ole obi, mutta kuitenkin on obi, toimimaan niinkuin se toimii Akemin päällä pelissä.

Propsit sille joka tajuaa tuon ensimmäisen kuvan! : D
Vyö kääntövaiheessa ja roikkumassa henkarissa (ettei kissa leiki sen kanssa)

Näihin kuviin ja näihin leppoisiin tunnelmiin (olisin sanonut lumisiin mutta ei ulkona ole mitään lunta muistuttavaakaan) päätän tänään! Näkemisiin!

P.S. Ketkä teistä pääsevät tulemaan Yukiconiin? Itse vietän tapahtuman pelihuonevänkärinä sekä sunnuntaina panelistina "Cosplay - teet sen väärin"-paneelissa. Tulkaa kuuntelemaan!