Siirry pääsisältöön

Maanantainen avautumistunti ja Tracon 8

Moi vaan kaikille!

Ajattelin sitten avautua tännekkin taudista joka iski minuun kiitos erään henkilön ja josta en vain pääse eroon vaikka kuinka yritän ajatella loogisesti. Eli tahdon taas kisaamaan Eurocosplayhin : D! koska minähän en pienempiin kisoihin mene kröhköh pakko olla iso kisa.

Hahmoksi ajattelin ihanan simppeliä ja helppoa tehdä ja mikä ei aiheuttaisi minkäänlaista stressiä tekovaiheessa -- okei tiedän, en huijaa ketään. Tunnetusti hahmolla, jota tahdon cossata, on oltava joko todella vähän vaatteita tai vaihtoehtoisesti erittäin paljon ja erittäin paljon yksityiskohtia täynnä. Toiveasuni edustaa jälkimmäistä vaihtoehtoa ja ideana olisi siis tehdä tämä neitokainen:

Valkyrie Profile 2 Silmeria - Alicia, Dipanin valtakunnan prinsessa
En lyö lukkoon ensinnäkään sitä että menisin kisaamaan (koska mm. raha ja aika ja raha ja, no, aika?) Alicialla enkä myöskään siksi että ensin aion tehdä kaikki tällä hetkellä keskeneräiset cossit loppuun. Keksin nimittäin että saan paremmin aikaan kun palkitsen itseni tekemällä jotain mieleistä sen jälkeen kun olen tehnyt ei-niin-mieleiset asiat ensin pois alta! Toisin sanoen ei mitään Alician kultakoristeisiin liittyvääkään (googlettelua ei lasketa, eikä reffikuvien haalimista) ennenkuin mm. Cure Berry ja Reina ovat valmiita/korjattu toimiviksi.

And moving on to..

Tracon. Aka jonocon. Aka paha-olo-molempina-päivinä-koska-en-saanut-syötävää-koska-jonotin-molemmat-päivät-con. Tracon, miksi jonotustaktiikka? Paikkaliput toimivat paremmin ( ei jonoa 2. ja 3. kerroksissa tuntia ennen ohjelmia, järjestyksenvalvojat tekemässä jotain hyödyllistä sen sijaan että vahtivat
onko jono suorassa ) ja varmasti olisivat mahdollistaneet ihan yhtä suuren yleisön - ilman ruuhkia. 

Hyvän conista teki oikeastaan vain seura ( kiitos tytöt :3 ) ja se että WCS:ssä oli kerrankin enemmän kuin 4 paria kisaamassa. Esityskisankin tuottama ilo tuttavan voiton puolesta laimeni hiukan - ei kisaajien tai kisan itsessään takia - vaan koska yleisö ei osannut pysyä housuissaan. Käytöstavat, mitä ne ovatkaan? Totta, ei ole mitenkään väärin keskustella siitä mitä lavalla tapahtuu, mutta haukkua kisaajia? Puhua niin kovaa etteivät ympärillä istuvat kuule esityksistä mitään? Nyt vähän järjenkäyttöä ja kunnioitusta muita kohtaan. 

Kyllä, puhun itsekin esityksistä kisojen aikana mutta teen sen hiljaa. Kumarrun niin lähelle keskustelukumppaniani että ahdistaa toisinaan, mutta varmistan siten että ympärillä istuvat tuntemattomat eivät häiriinny meidän syväluotaavista keskusteluistamme. Myöskin aina toisinaan ei löydy pelkkiä kehuja ja mukavaa sanottavaa esityksestä tai asusta, mutta pidän sen silti vain omana ja mahdollisten seurassani olevien ihmisten tietona. Kokeilkaapa itse olla siellä lavalla kun ette edes näe yleisöä, pelkkää mustaa, ja miettikää miltä silloin tuntuu jos joku huutaa sanoja "ruma", "läski". On ihan tarpeeksi pelottavaa seistä siellä jalat tutisten hassussa puvussa kaikkien arvosteltavana, eli ei tarvitse aiheuttaa pahaa mieltä sen lisäksi.

Ehkä nyt en avaudu enempää. Varsinkaan ottaen huomioon sen että kello on mitä on ( 22:36, mihin päivät menee nykyisin? Tuntuu etten tee mitään : D ) joten toivotan kaikille hyvää yötä/päivää/huomenta, mihin aikaan päivää nyt kukin tämänkin tekstin lukee.

Moikka.