Siirry pääsisältöön

Koska tuplapostaus korvaa parin kuukauden hiljaisuuden

Niin tosiaankin, Tracon tulee taas. Kaippa sitä voisi vähän kertoilla minkä näköisenä aikoo Tampereella huitoa.

Alkuperäiset suunnitelmat ( Steve Fox ) karsiintuivat jossain tuossa kesän aikana asuvaihtoehtojen spektaakkelimaisessa kilpailussa. Ennen voittajan löytymistä käytiin myös tutkailemassa vaihtoehtoa "siviilit päälle kokonaan coniin", mutta moisista hullutuksista on nyt selvitty ehjin nahoin: voittaja on siis löytynyt.


Konoe Subaru, Mayo Chiki! ( ja ihana tausta )
Aloitin jo aamulla väsäämään kaavoja tuohon valkoiseen aluspaitaan, kunnes törmäsin pieneen ongelmaan - ei kankaita. Yhtäkään omistamaani valkoista kangasta ei ollut tarpeeksi tehdä tuo paita. Noh. Jälleen kerran hamstraajaluonteestani oli jotain hyötyä ja pääsin tekemään jotain mitä koulussa ei ikinä pääse tekemään: tuunaamaan vanhaa uudeksi.

Valitettavasti en ottanut yhtäkään kuvaa koko tekovaiheen aikana. Valmiin näytän kyllä sitten kun sen sinne asti saan tehtyä! Voi jopa olla että ehdin surautella kasaan koko asun kun pääsen kankaaseeni taas käsiksi, sillä se on koululla odottamassa muuttumistaan jakuksi, hameeksi ja nyt myös Subarun mekoksi :-D

Peruukki minulla on jo (kiitos ihanan luokkalaisen joka kyseistä karvaturria vihaa palavasti) ja kenkinä suunnittelen käyttäväni samoja joilla kolkottelin Ibinä Frostbitessä. Sukista en ole aivan varma, sillä en omista moisia hienoja stockingeja, mutta eiköhän sitä jotain tule taas keksittyä.

Eipä kait muuta. Enköhän ilmoita jos en Subaruna pyörikään Tamperetalolla, mutta toivotaan että niin ei käy. Koska Subaru on ihana ja pakko olla cossi jne jne jne... Joo.

Moro, seuraavaan kertaan.