Siirry pääsisältöön

Anarkisti Pikkuhousut (jotka unohdin jännästi laittaa tänne esille)

Pantyn mekkoon minulla oli tosiaan kankaat jo valmiina ja siitä riitti jopa kenkiin ilman ongelmia! Tässä alkuun on kuvat perjantai-iltaisesta (useita kuukausia takaperin) kaavoitusoperaatiosta ja lopussa vasta kuvia kenkuleista jotka onnistuivat jopa omasta mielestäni todella hyvin! Nyt, ottakaa kuvia :3

V
Ja sitten ne kengät.. Olen siis tehnyt aiemmin vain yhdet shoecoverit (Alluran kenkiin), mutta silloin kyseessä eivät olleet korkokenkäshoecoverit vaan nilkkurit. Onneksi google pelasti ja löysin hyvän tutoriaalin jota käytin tehdäkseni Pantyn punaiset korot eräänä iltana.

Valmis kenkä
Kengät sivulta ( ja sotkua taustalla :3 )
 
Stailasin peruukinkin kun ajattelin että laitan Pantyn Desuun.

Peruukki on ihan vaan eBaysta, kaupasta nimeltä jpunk. Menkää ja ihailkaa! Oma peruukkini on tosi ihana - se on pehmeä, sileä ja tuuhea, eli juuri kaikkea sitä mitä halusinkin. Todennäköisesti tulen vielä uudestaankin tilailemaan sieltä jotain ihanaa, mutta sen aika ei ole vielä.

Pantysta ei ole tämän enempää kerrottavaa tai näytettävää, sillä koruja en ole vielä haalinut kasaan - Pikkarien debyyttipäivästä kun ei oikein ole tietoa vielä.

Seuraavaan kertaan!

P.S. Kuka muu veikkaa että Traconin sään tarjoilee taaskin Desucon?