Siirry pääsisältöön

Kohti ääretöntä ja suoraan sitä päin

Noh, mitä nyt voi sanoa. Desucon oli Desucon, eli ihana, sateinen (ei se oo desu jos ei sada!) ja täynnä ääntä, liikettä ja täpinöitä! Reina hajosi loppujen lopuksi käsiin mutta tulen vielä tekemään siihen parannuksia että se kestää photoshoottiin johonkin mystiseen coniin tai muuten vain shoottiin joskus! : D Oli parasta seuraa koko viikonloppu conissa paikalla, eli ihana parivaljakko PunCosin tytöt! Joille toimin ehkä mahdollisesti kuvaajana ja lupauduin kahteen ryhmäcosplayhin mutta siitä myöhemmin tässä tekstissä.. Kuitenkin!

Eurocosplaykarsinnoissa olin siis mukana, kilpailija numero 19. Kuinka moni mahtoi nähdä minut? Se joka näki, antakaa kritiikkiä esityksestäni, nimettömänä tai miten ikinä haluatte! Tahdon kuulla miltä se näytti ja tekikö se minkäänlaista vaikutusta ja onnistuinko lainkaan tavoitteessani eli synkkaamaan videoni kanssa?

Noh, asusta itsestään taas.. Kuten mainitsin, se päätti hajota käsiin. Housut tippuivat jalasta, edellisenä päivänä sivulärpäkkeet repeilivät liitoksistaan ja kun vedin housut pukuhuoneessa jalkaan huomasin että takana olevat soljet olivat haljenneet hyvin siististi puoliksi, molemmat niistä :--D Oh well, ei se niin vakavaa ole! Ensi vuonna jätän kyllä armorit ja suuret (pahviset) lavapropit jollekkin muulle tehtäväksi ja pysyn asuissa jotka voi pelkästään ommella (niinkuin ihana Akemi josta ei ole yhtäkään kuvaa :333 hups) ja propeissa jotka pysyvät kasassa!

Ai tosiaan, ne cossisuunnitelmat! PunCosin tyttöjen kanssa tykätään kaikki Princess Tutusta ja Lazuliz ja PunPun ovat jo pitkään ajatelleet tekevänsä Tutun ja Ahirun. Itse taas pidän Princess Kraehen mustasta asusta vähän liikaa joten lupauduin tekemään sen kunhan vaan saan Lazulikselta opetusta baletin suhteen. Myöskin, Precure on yhteisissä kiinnostuksen kohteissa, ja tytöt innostivat minut tekemään heidän Fresh Precure ryhmästään viimeisen, puuttuvan hahmon. Toisin sanoen.....


Sanokaa moi Cure Berrylle!

Himoaisin jo tehdä tämän ihanan neitokaisen asun mutta sininen kangas on jopa minun taikakaapeissani aika harvinainen.. En tosin vielä tarkistanut kaikkia kasseja ja pusseja mitä noissa kaapeissa oikein on, joten ehkä minulla käy hyvä tuuri ja löydän edes jotain millä päästä alkuun!

Nyt siitä Precure-shootista jossa toimin toisena kuvaajana.. Noh, tytöt sitten tykkäsivät kuvista niin paljon että taidan päätyä kuvaamaan tulevaisuudessakin :-D! Ei sillä että ideaa vastaan olisin, se on ihan kivaa puuhaa jos on hyvä kamera millä niitä kuvia ottaa! Tuo oma möhkäleeni kun vähän kiukuttelee aina kun sillä mitään yrittää tehdä.. Kuitenkin, suosittelen pitämään silmällä tyttöjen blogia milloin he oikein julkaisevat kyseisiä kuvia! Siellä on omasta mielestäni muutama aika hyväkin otos.

Eipä minulla kai tämän enempää asiaa ole? Ei. Sovitaan niin. Onnittelut Eurocosplayn voittaneelle Casualty Cosplayn toiselle puoliskolle ja onnea finaaleihin! Nyt liukenen katselemaan Fresh Precurea ja Princess Tutua lisää. Kuulette minusta seuraavan kerran todennäköisesti kun taistelen Steve Foxin housuja kasaan. For now, I'm out!