Siirry pääsisältöön

Eurocosplay ja lähitulevaisuus

Pääsin vihdoin päätökseen itseni kanssa.

Osallistun EC:hen Reinalla, koska Reinan design yksinkertaisesti puhuttelee minua enemmän housujensa takia. Vaikkakaan en ehkä vatsa paljaana mielelläni olisi, niin ainakin on siten syy alkaa tekemään vatsoja ( :DDD).

Reinan ohjelmasta en ole kovin perillä, totesin vain että pitää varmaan säveltää itse siihen taustamusiikki, kun en sopivan karmivaa kappaletta löydä omista kokoelmistani (ehdotuksia otetaan kuitenkin vastaan!).

--

Sain aamulla bussipysäkille tallustaessani idean, että ompelen uudestaan halvan pilailupuodin peruukkini ja käytän sitä sitten Ibiin (ja varaperuukkina). Seuraavana on siis tehtävänä Ib, ihanan yksinkertaisella vekkihameellaan ja punaisella irtokauluksellaan (onko se sen nimi, en edes tiedä).
Näillä näkymin Ib nähdään ensin Yamaconissa ja myöhemmin Frostbitessa (feat. kolmet sukkahousut koska kylmä) Ib-cosplayryhmässä (:

Eipä minulla kai muuta oikein tähän hätään ole. Aloitan Reinan kaavoittamisen ja sabluunoittamisen (ihastuttava sana, täytyy myöntää) varmaan tänään samalla kun leikin peruukkini kanssa.

Smell ya later!