Siirry pääsisältöön

Suunnitelmia tulevaisuudelle

Ajattelin nyt tehdä tämän ihan senkin takia että pysyn itse kärryillä mitä olen tekemässä.

ELIKKÄS. Tämä postaus tulee olemaan hyvin kuvapainotteinen sillä listaan kaikki unelmacosplayt ja myös ne jotka aion tehdä.

Cosplayt, jotka aion tehdä


1. Yuna (Songstress)
Kuvan on tehnyt deviantART käyttäjä slifer1035


Syistä Eurocosplay teen Yunan Songstress asun ensimmäisenä alta pois.2. Yuna (Gunner)

Lupasin tehdä tämän version ensi vuoden Desuun joten.. : D


3. Sebastian Michaelis

Tämä kaveri on ollut listalla jo piiiitkäään. Peruukki löytyy, housut löytyy, kello löytyy ja liivi löytyy. Ei paljosta vaille!

4. Akemi
Pelistä Red Ninja - End of Honour
Akemi on ollut myös jo jonkin aikaa odottamassa debyyttiään joten hän on neljäntenä listalla. Yukata on jo työn alla ja peruukkina käytän Sebastianin peruukkia.

5. Ib
Kauhu-RPG:stä Ib

Löysin tämän tytön kirjaimellisesti eilen ja ihastuin hänen yksinkertaiseen vaatetukseensa. Ainoana ongelmana  vain, että tarvitsisin taas uuden peruukin ellen sitten käyttäisi omissa hiuksissani pidennyksiä tms...


6. Alois Trancy


Syistä täydellisesti sopiva peruukki ja ihanat vaatteet teen tämänkin hahmon +  täydellinen idea cosplayesitykseen.

7. Hitagi Senjougahara
Koulupuku
Casual vaatteetKoska omistan aivan ihanan violetin peruukin (kiitos siitä ihanalle ystävälleni Enjaylle), niin tottakaihan on päästävä joskus pukuilemaan ehkä yhtä ihanimmista neitokaisista, Hitagia! Puhumattakaan siitä että Hitagin casual vaatteet ovat vaan aivan ihanat..

8. Panty Anarchy (genderbend)

Tilanne mies Pantyn kohdalla on melkein sama kuin Aloisin kanssa - sopiva peruukki ja rakkaus hahmoon. Vaatteet tosin ovat vielä vähän auki - tavallaan angel form houkuttelee mutta myös mukava punainen kauluspaita ja farkut huutavat nimeäni..

9. Reina
Pelistä Deception III Dark Delusion
Peli olisi tietenkin mukava pelata ensin mutta ei ole minun vikani ettei sitä myydä missään Euroopan versiona.. Vanhat pelit</3
Joka tapauksessa Reina olisi erittäin potentiaalinen kisapuku joskus tulevaisuudessa. Olen jo alkanut kerätä referenssikuviakin..

10. Xianghua

Koska kaveri tarvitsi parin. Okei ei ihan, ilmoittauduin omatoimisesti tekemään hänen kanssan Soul Calibur II paricosplayn. Hahmo vain oli minulta hukassa kunnes satuin löytämään tämän asun Xianghualta ja ihastuin heti ^^"


11. Tamaki Suou
Sailor Tamaki is ready for battle!
Näissä asuissa on toinenkin hyvä puoli sen lisäksi, ettei tarvitse bindata:
meikkien kanssa ei tarvitse olla niin tarkka : D

Koska ei vain voi olla tekemättä. Tamaki on ihana hahmo ja olen muutenkin vähän samanlainen toope. Plus nuo asut: haarniskat ja jättimekot on rakkaus.

Unelmacosplayt

Shiva

Ikaros

Lady

Antakaa anteeksi kilometripostaus. Jätin muutaman hahmon salaisuudeksi koska niin se vain on kivempaa. Näkemisiin, ehkä jo ensi kerralla olen edistynyt Yunan kanssa!