Siirry pääsisältöön

Random tagaus näin tiistain kunniaksi

Joo elikkäs kaveri päätti sitten tagata meikäläisen eli tässä nyt sitten tulee : D En laita näitä "paremmuusjärjestykseen" koska ne kaikki vaikuttavat ihan yhtä paljon minuun


Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessa. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saat haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle.
Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen)

1. Mahtavat cosplaytEn tiedä mitään paremmin mielialaa nostattavampaa kuin upeat cosplayt joita toisinaan näen eri puolilla nettiä (ja coneissa) ;__; Niiden näkeminen saa myös aika hyvin motivaatiota liikkeelle.


2. Hyvä ruokaRakastan ruokaa ja syömistä joten aina kun saan hyvää ruokaa kaikki stressi ja pahantuulisuus vain katoaa : D

3. Lihavat kissat


En ymmärrä miksi mutta lihavat kissat vaan piristää aina päivän (olen kauhea ihminen.. :'D) Mutta ne on vaan niin kovin sulosia!

4. Avatar: The Legend of AangAvatar: The Legend of Aang jäi pysyvästi sydämeen ja piristää päivää jos satun siitä kuvankin näkemään jossain♥

5. Typerät ilmeet

En tiedä ehkä mitään parempaa tapaa viettää aikansa kuin typerien ilmeiden tekeminen ja niiden kuvaaminen. Tulokset piristävät pakolla ja vielä pitkän ajan jälkeenkin.

6. Sanaleikit


Ehkä huumorintajuni on vain päässyt huonontumaan mutta olen alkanut rakastua sanaleikkeihin niin paljon, että huonoinkin saa minut nauramaan uudelleen ja uudelleen.

7. Tumblr


Tarvitseeko edes selventää? : D

8. Meikkileikit


Alettuani tutustumaan lähemmin animuun ja cosplayhin aloin myös tutkimaan meikkivarastoani tarkemmin ja kokeilemaan kaikenlaista sotamaalausta naamaani. On hauskaa muokata kasvonpiirteitään ja muuttua ihan toisen näköiseksi C:

9. Lolitamuoti


Vaikkei ehkä ihan ajattelisi että pitäisin jostain pinkistä ja röyhelöisestä, niin kuitenkin kuolaan aina kaikennäköisiä lolitamekkoja ja -asusteita jne jne. Aina jos näen jossain tai kuulen jonkun nähneen suloisen lolitan muutun paljon pirteämmäksi.

10. Elokuvien katselu jonkun kanssa


Leffojen kattelu jonkun kaverin kanssa on hauskaa koska läppä lentää ja on vaan ylipäätään jotain seuraa siinä vieressä : D