Siirry pääsisältöön

Päänsärkyä ja hampaiden kiristystä

Lyhyesti sanottuna sanoisin, että tyhjästä hyvin monimutkaisen korsettitopin tekeminen ei ole aloittelevalle cosplayharrastajalle se kaikkein terveellisin asuvaihtoehto. Ensinnäkin, pää hajoaa joka kerta kun huomaat tehneesi virheen. Toiseksi, tahdot näinä kyseisinä hetkinä vain repiä koko asun tuhanneksi pieneksi palaseksi ja polttaa ne. Kolmanneksi: en tahdo toteuttaa kohtaa 2. Jaa miksikö?

No, olen tehnyt tätä kyseistä asua kohta yhteensä 5 vuotta saamatta sitä valmiiksi (erinäisistä syistä joista suurin on raha). Nyt, kun viimein alan saavuttaa asun valmistumisen, kohtaan jatkuvasti uusia ongelmia: mistä saan tämän ja tämän osan, miten tekisin tuon ja tuon osan. Osittain myös vaikuttaa se, etten uskalla lähteä kokeilemaan aivan tyhjän päälle omituisia ja vieraita työtapoja. Ei sillä, että oppisin niitä koskaan koulussa, en vain tahtoisi heittää rahaa menemään kuin roskaa konsanaan.

Kaikesta tästä piittaamatta liiaksi, pidän tästä asusta - olen kiintynyt siihen ja siitä on tullut minulle yllättäen hyvin tärkeä. Tahdon sen olevan debyytti-asuni cosplayssa. En osaa selittää miksi, suokaa anteeksi. Ehkä se selviää minulle sitten, kun saan asuni valmiiksi.

Suunnitelmissa olisi saada tämä kyseinen asu (suoraan Helvetistä) valmiiksi Desuconiin 2012. Jos näette minut siellä, sanokaa toki hei ja mitä mieltä olette asustani. Jos siis saan sen valmiiksi.